pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ekonomika i organiazacja pracy w hotelarstwie. Poradnik dla nauczyciela

Dane szczegółowe:
Wydawca: Difin
Rok wyd.: 2006
Oprawa: miękka
Ilość stron: 127 s.
Wymiar: 157x230 mm
EAN: 9788372516527
ISBN: 83-7251-652-9
Data: 2008-11-23
Cena wydawcy: 17.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Zamieszczone ćwiczenia służą kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań oraz pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania. Na szczególną uwagę zasługuje rozdział dotyczący nawiązywania i utrzymywania kontaktów międzyludzkich, komunikacji i rozwiązywania konfliktów (są to bowiem zagadnienia pomijane w innych publikacjach, a bardzo istotne w pracy hotelarza). Podręcznik zawiera także wykaz literatury do samodzielnego poszerzania wiedzy. W przewodniku natomiast zostały przedstawione cele lekcji, propozycje aktywizujących metod nauczania, klucz do wszystkich ćwiczeń oraz wskazówki do ich rozwiązania. Podręcznik został napisany zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa, może być stosowany również przy modułowym programie nauczania.

Książka "Ekonomika i organiazacja pracy w hotelarstwie. Poradnik dla nauczyciela" - Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska - oprawa miękka - Wydawnictwo Difin. Książka posiada 127 stron i została wydana w 2006 r.