pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Ekonomia i prawo w hotelarstwie

Dane szczegółowe:
Wydawca: Difin
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 248 s.
Wymiar: 155x230 mm
EAN: 9788376411156
ISBN: 978-83-7641-115-6
Data: 2010-01-29
Cena wydawcy: 30.00 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik Ekonomia i prawo w hotelarstwie został napisany zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa. Ćwiczenia i zadania o różnym stopniu trudności zawarte w podręczniku pozwalają na dobre zrozumienie i utrwalenie przedstawionych zagadnień oraz praktyczne przyswajanie wiedzy. Wzbudzają ciekawość i zachęcają do poszerzania wiadomości. Podręcznik napisany jest przystępnym językiem. Zawiera wykaz literatury do samodzielnego poszerzania wiedzy oraz słowniczek ważnych terminów. Podręcznik składa się z trzech podstawowych części: ekonomicznej, rachunkowej i prawnej. Treści zamieszczone w podręczniku uwzględniają stan prawny na 31.08.2009 r.

Podręcznik „Ekonomia i prawo w hotelarstwie” - oprawa miękka - Wydawca: Difin.