pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Egzotyczne owoce i warzywa w kuchni

Autor książki:

Gabriele Lehari

Dane szczegółowe:
Wydawca: Multico
Rok wyd.: 2007
Oprawa: miękka
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 130x190 mm
EAN: 9788370735067
ISBN: 978-83-7073-506-7
Data: 2006-01-25
Cena wydawcy: 25.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Egzotyczne smakołyki? Jak z nich korzystać Kuszące, smakowicie wyglądające egzotyczne owoce i warzywa? Któż się oprze ich czarowi? W książce znajdziecie odpowiedzi na wiele pytań: Na co zwrócić uwagę podczas zakupów? Jak przyrządza się egzotyczne owoce i warzywa? Czy zjada się je na surowo czy gotowane? Czy trzeba je obierać i czy skórka jest jadalna? Czy nasiona można również jeść? Jak długo można przechowywać owoce i warzywa? Jaki smak ma dany owoc lub warzywo? Ponad 50 gatunków owoców i warzyw, od karczochów poprzez kiwano i okrę do trzciny cukrowej, również opis sposobu ich przyrządzania. Mnóstwo przepisów!

Książka "Egzotyczne owoce i warzywa w kuchni" - Gabriele Lehari - oprawa miękka - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2007 r.