Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Multico |
Rok wyd.: | 2007 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 130x190 mm |
EAN: | 9788370735067 |
ISBN: | 978-83-7073-506-7 |
Data: | 2006-01-25 |
Opis książki:
Egzotyczne smakołyki? Jak z nich korzystać Kuszące, smakowicie wyglądające egzotyczne owoce i warzywa? Któż się oprze ich czarowi? W książce znajdziecie odpowiedzi na wiele pytań: Na co zwrócić uwagę podczas zakupów? Jak przyrządza się egzotyczne owoce i warzywa? Czy zjada się je na surowo czy gotowane? Czy trzeba je obierać i czy skórka jest jadalna? Czy nasiona można również jeść? Jak długo można przechowywać owoce i warzywa? Jaki smak ma dany owoc lub warzywo? Ponad 50 gatunków owoców i warzyw, od karczochów poprzez kiwano i okrę do trzciny cukrowej, również opis sposobu ich przyrządzania. Mnóstwo przepisów!
Książka "Egzotyczne owoce i warzywa w kuchni" - Gabriele Lehari - oprawa miękka - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2007 r.