podręcznik:
Egzamin zawodowy. Kucharz małej gastronomii. Testy i zadania z rozwiązaniami
autor:
Kamilla Jachowicz, Elżbieta Zakrzewska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 120 s. |
Wymiar: | 164x235 mm |
EAN: | 978830210128101 |
ISBN: | 978-83-0210-128-1 |
Data: | 2009-03-26 |
pozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz małej gastronomii. Zawiera testy pytań zbudowane tak, jak rzeczywiste arkusze egzaminacyjne.
Podręcznik „Egzamin zawodowy. Kucharz małej gastronomii. Testy i zadania z rozwiązaniami” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.