pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 344 s.
Wymiar: 175x245 mm
EAN: 9788302147234
ISBN: 978-83-0214-723-4
Data: 2019-09-06
72.95 
Ostatni egzemplarz! pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis podręcznika:

Zakres:
PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej
Podręcznik do nauki:
podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych,
umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym,
tworzenia dokumentacji związanej z prowadzeniem działalności gospodarczej.

Podręcznik „Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 72.95 zł. Zapraszamy na zakupy!