podręcznik:
Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 344 s. |
Wymiar: | 175x245 mm |
EAN: | 9788302147234 |
ISBN: | 978-83-0214-723-4 |
Data: | 2019-09-06 |
72.95 Ostatni egzemplarz!
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 1-3 dni
×
Opis podręcznika:
Zakres:
PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej
Podręcznik do nauki:
podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych,
umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym,
tworzenia dokumentacji związanej z prowadzeniem działalności gospodarczej.
Podręcznik „Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 72.95 zł. Zapraszamy na zakupy!