Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo Graf-ika |
Rok wyd.: | 2021 |
Oprawa: | Miękka |
Ilość stron: | 40 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788382440263 |
ISBN: | 978-83-8244-026-3 |
Data: | 2021-05-13 |
13.61
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis książki:
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.
Książka "Drób. Sposoby przyrządzania" - Elżbieta Kiewnarska - oprawa Miękka - Wydawnictwo Graf-ika. Książka posiada 40 stron i została wydana w 2021 r. Cena 13.61 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.