pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Drób. Sposoby przyrządzania

Autor książki:

Elżbieta Kiewnarska

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwo Graf-ika
Rok wyd.: 2021
Oprawa: Miękka
Ilość stron: 40 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788382440263
ISBN: 978-83-8244-026-3
Data: 2021-05-13
13.61 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis książki:


Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.

Książka "Drób. Sposoby przyrządzania" - Elżbieta Kiewnarska - oprawa Miękka - Wydawnictwo Graf-ika. Książka posiada 40 stron i została wydana w 2021 r. Cena 13.61 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.