pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Drób. Kuchnia polska

Autor książki:

Małgorzata Capriari

Dane szczegółowe:
Wydawca: Buchmann
Rok wyd.: 2012
Oprawa: twarda
Ilość stron: 256 s.
Wymiar: 160x240 mm
EAN: 9788376705712
ISBN: 978-83-7670-571-2
Data: 2012-12-10
Cena wydawcy: 24.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Małgorzata Capriari po raz kolejny udowadnia, że nawet najprostsze potrawy można przyrządzić w sposób wyjątkowy i smaczny. Książka odkrywa na nowo możliwości serwowania różnorodnych dań z drobiu.

Książka "Drób. Kuchnia polska" - Małgorzata Capriari - oprawa twarda - Wydawnictwo Buchmann. Książka posiada 256 stron i została wydana w 2012 r.