pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby

Autor książki:

Cosima Bellersen Quirini

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2013
Oprawa: miękka
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 170x235 mm
EAN: 9788375446234
ISBN: 978-83-7544-623-4
Data: 2013-11-25
Cena wydawcy: 34.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Wędlinę można przygotować w domu samodzielnie Od tej chwili zrobienie swojskiej wędliny będzie łatwe Sami zdecydujecie co dać do środka i jak powinna smakować. Cosima Bellersen Quirini poprowadzi cię za rękę krok po kroku do pierwszego domowego wyrobu. Dzięki sprytnym wskazówkom i oryginalnym dodatkom wykreujesz nadzwyczajne rodzaje wędlin we własnej kuchni. Zapraszamy do degustacji Koperkowe salami śmietankowa pasztetowa z pieczonymi owocami metka z ziołami bawarski pasztet salami jagnięce z porto. Proste i przepyszne

Książka "Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby" - Cosima Bellersen Quirini - oprawa miękka - Wydawnictwo REA. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2013 r.