Tytuł książki:
Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby
Autor książki:
Cosima Bellersen Quirini
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 170x235 mm |
EAN: | 9788375446234 |
ISBN: | 978-83-7544-623-4 |
Data: | 2013-11-25 |
Cena wydawcy: 34.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Wędlinę można przygotować w domu samodzielnie Od tej chwili zrobienie swojskiej wędliny będzie łatwe Sami zdecydujecie co dać do środka i jak powinna smakować. Cosima Bellersen Quirini poprowadzi cię za rękę krok po kroku do pierwszego domowego wyrobu. Dzięki sprytnym wskazówkom i oryginalnym dodatkom wykreujesz nadzwyczajne rodzaje wędlin we własnej kuchni. Zapraszamy do degustacji Koperkowe salami śmietankowa pasztetowa z pieczonymi owocami metka z ziołami bawarski pasztet salami jagnięce z porto. Proste i przepyszne
Książka "Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby" - Cosima Bellersen Quirini - oprawa miękka - Wydawnictwo REA. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2013 r.