Tytuł książki:
Domowy chleb. Przepisy, pieczenie, przechowywanie
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Świat Książki |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788324702190 |
ISBN: | 83-247-0219-9 |
Data: | 2006-11-13 |
Cena wydawcy: 25.93 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Kilkadziesiąt przepisów na domowe pieczywo. Obok "zwykłego" chleba i bułek, propozycje przysmaków z kuchni innych narodów - do kanapek, zup, na deser, słodko i pikantnie... Z prostych i jasnych wskazówek mogą skorzystać nawet niedoświadczeni.
Książka "Domowy chleb. Przepisy, pieczenie, przechowywanie" - oprawa twarda - Wydawnictwo Świat Książki.