pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Domowe wędzenie żywności

Autor książki:

Warren R. Anderson

Dane szczegółowe:
Wydawca: RM
Rok wyd.: 2016
Oprawa: miękka
Ilość stron: 256 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788377735787
ISBN: 978-83-7773-578-7
Data: 2016-06-10
Cena wydawcy: 29.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie.

Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.

Książka "Domowe wędzenie żywności" - Warren R. Anderson - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 256 stron i została wydana w 2016 r.