Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | RM |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 108 s. |
Wymiar: | 160x230 mm |
EAN: | 9788377731239 |
ISBN: | 978-83-7773-123-9 |
Data: | 2013-04-18 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Samodzielnie zrobiona kaszanka, kiełbasa lub pasztet mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty kupowane w sklepach. Przygotowywanie tych smakołyków w domowych warunkach nie jest zajęciem zarezerwowanym jedynie dla profesjonalistów, więc każdy może spróbować swoich sił w sztuce masarskiej.Książka "Domowe wędliny i pasztety" - Franz Doppler, Roman Eibensteiner - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 108 stron i została wydana w 2011 r.