Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 145x206 mm |
EAN: | 9788377070437 |
ISBN: | 978-83-7707-043-7 |
Data: | 2011-02-10 |
Cena wydawcy: 19.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Przekonaj się, że domowy wyrób nabiału może stać się pasjonującym hobby ! W niniejszej książce znajdziesz receptury nie tylko na wyborne sery miękkie (np. mozarellę czy ricottę), ale także na smakowite sery twarde i półtwarde (np. goudę czy parmezan) oraz na masło i napoje mleczne.
Wszystkie specjały niewątpliwie zachwycą smakiem domowników oraz gości.
Dzięki tej publikacji wyrabianie serów, masła czy kefiru stanie się naprawdę proste, nawet dla osób niemających doświadczenia w tej dziedzinie.
Książka "Domowe sery, masło i jogurt" - Zbigniew Prokopczuk - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2011 r.