Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Świat Książki |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 208 s. |
Wymiar: | 130x200 mm |
EAN: | 9788373919464 |
ISBN: | 978-83-7391-946-4 |
Data: | 2008-12-11 |
Cena wydawcy: 29.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Domowe wekowanie, zamrażanie, peklowanie i wędzenie mięs daje gwarancję, że przygotowane przetwory będą bezpieczne dla naszego zdrowia i - smaczne, a przy tym zapasy mogą podreperować rodzinny budżet. Książka zawiera szczegółowe opisy wszystkich czynności i wiele świetnych przepisów, m.in. na suszoną i peklowaną wołowinę, wędzone kiełbasy, wątrobiankę i najróżniejsze rodzaje szynek.
Książka "Domowe przetwory z mięsa" - Wilbur Eastman - oprawa twarda - Wydawnictwo Świat Książki. Książka posiada 208 stron i została wydana w 2008 r.