Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | DELTA W-Z |
Rok wyd.: | 2016 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 148 s. |
Wymiar: | 170x235 mm |
EAN: | 9788371758690 |
ISBN: | 978-83-7175-869-0 |
Data: | 2016-10-13 |
Cena wydawcy: 30.45 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso.
Z książki dowiesz się co można przyrządzić z poszczególnych kawałków mięsa i w jaki sposób należy je prawidłowo konserwować.
Poradnik zawiera liczne przepisy na wyroby mięsne i wędliniarskie domowej roboty.
Książka "Domowa masarnia. ubój, rozbiór mięsa, wyrób wędlin" - Bernhard Gahm - oprawa miękka - Wydawnictwo DELTA W-Z. Książka posiada 148 stron i została wydana w 2016 r.