pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Dobre praktyki i HACCP. Klucz do bezpieczeństwa i jakości żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: KONGREGACJA PRZEMYSŁOWO-HANDLOWA
Rok wyd.: 2003
Oprawa: miękka
Ilość stron: 103 s.
Wymiar: 210x300 mm
EAN: 9788391671610
ISBN: 83-9167-161-5
Data: 2008-11-14
pozycja niedostępna

Opis książki:

Podstawami regulacji prawnych dotyczących jakości i bezpieczeństwa żywności są wymagania krajowe i Unii Europejskiej. Regulują one szeroki zakres działania sektora rolnospożywczego w UE od upraw rolnych i hodowli zwierząt, poprzez przetwórstwo, opakowania, materiały pomocnicze a nawet dystrybucję artykułów rolno-spożywczych, zatem obejmują łańcuch żywnościowy "od pola do stołu".

Książka "Dobre praktyki i HACCP. Klucz do bezpieczeństwa i jakości żywności" - Krzysztof Łysakowski, Mieczysław Obiedziński, Jan Rakowski, Marek R. Zadernowski (red.) - oprawa miękka - Wydawnictwo KONGREGACJA PRZEMYSŁOWO-HANDLOWA. Książka posiada 103 stron i została wydana w 2003 r.