Tytuł książki:
Dobre, bo włoskie
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Buchmann |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 112 s. |
Wymiar: | 238x190 mm |
EAN: | 9788378819271 |
ISBN: | 978-83-7881-927-1 |
Data: | 2013-10-25 |
Cena wydawcy: 24.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Opracowany przez zespół najpopularniejszego amerykańskiego magazynu kulinarnego Saveur (Smak, fr.), zbiór 30 klasycznych włoskich przepisów kulinarnych - od zupy minestrone, poprzez sos bolognese i pesto oraz klasyczny makaron tagliatelle, po deser zabajone. Wzbogacona smakowitymi informacjami o włoskiej tradycji kulinarnej, książka stanowi doskonały podręcznik domowego gotowania w jednym z najbardziej lubianych stylów kulinarnych.
Książka "Dobre, bo włoskie" - oprawa miękka - Wydawnictwo Buchmann. Książka posiada 112 stron i została wydana w 2013 r.