Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | DRAGON |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 64 s. |
Wymiar: | 170x245 mm |
EAN: | 9788378870760 |
ISBN: | 978-83-7887-076-0 |
Data: | 2015-03-10 |
Cena wydawcy: 10.70 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
W obecnych czasach, naznaczonych chorobami cywilizacyjnymi i oraz większym skażeniem środowiska, coraz więcej osób stara się przestrzegać zasad zdrowego trybu życia. Ważną ich częścią jest odpowiednie żywienie. Zaczęliśmy dostrzegać zalety potraw z naturalnych składników o wysokich wartościach odżywczych. Trudno je przyrządzać tradycyjnymi sposobami, dlatego warto bliżej poznać zalety gotowania na parze i w kombiwarze, dzięki którym możemy otrzymać lżejsze i zdrowsze wersje tradycyjnych przysmaków.
Książka "Dobra kuchnia. Gotowanie w kombiwarze" - Grzegorz Drużbański - oprawa twarda - Wydawnictwo DRAGON. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2015 r.