Dieta wege. Rośliny na talerzu
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2021 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 160 s. |
Wymiar: | 260x190 mm |
EAN: | 9788327464477 |
ISBN: | 978-83-2746-447-7 |
Data: | 2021-02-04 |
Opis książki:
Chciałbyś zrezygnować z produktów zwierzęcych w swojej diecie albo chociaż znacznie ograniczyć ich spożycie? Z naszą książką to wyzwanie nie będzie wcale trudne! Dobierając do niej przepisy, staraliśmy się, aby powstał smakowity jadłospis uwzględniający wszystkie pięć grup składników, na których opiera się dieta wege: pełne ziarna zbóż, warzywa, strączki, owoce oraz orzechy i pestki.
Znajdziesz tu nie tylko świeże sałatki i lekkie zupy, ale także mnóstwo pomysłów na bezmięsne drugie dania oraz smarowidła i pasztety. Kuszące uzupełnienie książki stanowią receptury na desery bez mleka, masła i jajek.
Przekonaj się, jak wielka jest odżywcza moc roślin.
Książka "Dieta wege. Rośliny na talerzu" - praca zbiorowa - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2021 r. Cena 27.25 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.