Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Parragon |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 240 s. |
Wymiar: | 120x150 mm |
EAN: | 9781407552651 |
ISBN: | 978-1-4075-5265-1 |
Data: | 2009-06-03 |
Opis książki:
Niezależnie od tego jak sycące smaczne i udane było danie główne zawsze zostaje jeszcze trochę miejsca na deser W książce zestawiono wiele smakowitych przepisów na cudowne rozgrzewające i aromatyczne puddingi pieczone i robione na parze wyśmienite placki i torty we wszelkich postaciach świeże i zapiekane owoce lekkie i puszyste desery chłodzone pełnotłuste lody i orzeźwiające desery - aż nie wiadomo od czego zacząć Najlepiej jednak po prostu otworzyć książkę i pobawić się smakami. Desery nadają się bowiem nie tylko na zakończenie posiłku ale też jako słodki dodatek do herbaty lub poprawiająca humor nocna przekąska...
Książka "Desery. Ponad 100 wspaniałych przepisów" - Terry Jeavons - oprawa twarda - Wydawnictwo Parragon. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2009 r.