pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Dekorowanie potraw

Autor książki:

Elisabeth Bangert

Dane szczegółowe:
Wydawca: Bauer-Weltbild Media (KDC)
Rok wyd.: 2007
Oprawa: twarda
Ilość stron: 80 s.
Wymiar: 210x284 mm
EAN: 9788374047494
ISBN: 978-83-7404-749-4
Data: 2008-12-01
pozycja niedostępna

Opis książki:

"Nakarm oczy gości Jesteś ciekaw, jak stworzyć arcydzieło z kostki masła lub uformować jeża z gruszki? Marzysz o zorganizowaniu sylwestrowego przyjęcia, które zachwyci gości? A może chcesz uraczyć kolegów swojego dziecka pięknym czekoladowym ciastem w kształcie lokomotywy? Jeśli tak, daj się zaprosić na krótki kurs dekorowania potraw! Kolorowo, pysznie i oryginalnie – tak właśnie może być na Twoim stole na co dzień i od święta. Atrakcyjne wizualnie dania skuszą nawet niejadków. Bo jak można się oprzeć jabłkowym łabędziom, warkoczom z francuskiego ciasta, słodkim mufinkom z lukrem, ślicznym minikanapeczkom lub koreczkom na jeden kęs? Pomysły, przedstawione na 330 barwnych fotografiach, dostarczą inspiracji do podawania owoców, warzyw, wypieków, słodkości, przekąsek i rozmaitych napojów – od kawy po drinki. Doskonałym podsumowaniem poradnika są propozycje na wyjątkowe okazje, a wśród nich między innymi: sylwestrowy zimny bufet, karnawałowe sushi po europejsku, walentynkowy słodki niedźwiadek dźwigający serce…"

Książka "Dekorowanie potraw" - Elisabeth Bangert - oprawa twarda - Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media (KDC). Książka posiada 80 stron i została wydana w 2007 r.