Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | RM |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 220x235 mm |
EAN: | 9788377738801 |
ISBN: | 978-83-7773-880-1 |
Data: | 2017-11-15 |
Opis książki:
Jeśli lubisz przygotowywać wypieki na specjalne okazje albo "zwieńczać" codzienne posiłki niebanalnym deserem, ale brak Ci pomysłu na udekorowanie tych smakołyków, ta książka jest dla ciebie!
Znajdziesz w niej nie tylko przepisy na ciasta, masy, lukry i kremy, ale także wskazówki, jak łatwo, a zarazem efektownie przybrać tort, ciastka i babeczki. Nauczysz się, jak zrobić szprycę z pergaminu, ozdobić ciasteczka lukrem i zabarwić krem barwnikiem spożywczym w paście. Pomogą Ci w tym rady autorki, szczegółowe instrukcje i kolorowe zdjęcia przedstawiające poszczególne etapy wykonywania niezwykłych ozdób.
Kilkadziesiąt prostych, świetnych pomysłów na dekorowanie ciastek, tortów i babeczek - na urodziny, Dzień Matki, wesele, Boże Narodzenie lub na co dzień.
Książka "Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów" - Annie Rigg - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2017 r.