Tytuł książki:
Dania z woka. Ponad 100 wspaniałych przepisów
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Parragon |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 240 s. |
Wymiar: | 120x150 mm |
EAN: | 9781407579375 |
ISBN: | 978-1-4075-7937-5 |
Data: | 2010-01-20 |
Cena wydawcy: 14.99 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Przygotowanie potraw w woku to metoda szybka, wygodna i zdrowa, pozwalająca zachować wszystkie smaki, teksturę i wartości odżywcze produktów. W krajach Azji Wschodniej i Południowo – Wschodniej wok jest najważniejszym sprzętem kuchennym – do mięs, ryb, tofu czy jarzyn wystarczy dodać któregoś z sosów zawierających smakowite przyprawy i po kilku minutach smażenia z intensywnym mieszaniem potrawa jest gotowa. Jeśli żyjesz w ciągłym biegu, ale mimo to chcesz jadać możliwie zdrowo, zainwestuj w kupno woka i naucz się na nim smażyć!112 przepisów na kuszące i przepyszne smakołyki Krótkie wprowadzenie do każdego rozdziału, pełne przydatnych rad i pomysłów
Przejrzysta lista składników i praktyczne instrukcje zawierające opis poszczególnych etapów przyrządzania każdego deseru Przepiękne fotografie gotowych dań
Książka "Dania z woka. Ponad 100 wspaniałych przepisów" - oprawa twarda - Wydawnictwo Parragon. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2009 r.