pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Dania z Prowansji

Autor książki:

Michel Montignac

Dane szczegółowe:
Wydawca: Artvitae
Rok wyd.: 2006
Oprawa: miękka
Ilość stron: 324 s.
Wymiar: 140x200 mm
EAN: 9788388108143
ISBN: 83-88108-14-X
Data: 2006-01-07
Cena wydawcy: 33.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Książka jest niezbędnym uzupełnieniem dla tych, którzy przyjęli zasady "wykwintnej, a przy tym zdrowej kuchni" Michela Montignac. Adresowana jest zatem do wszystkich, którzy pomimo braku czasu na przygotowywanie posiłków zadają sobie jednak trud gotowania potraw zdrowych, aromatycznych, należących do kuchni wykwintnej. Ponad 200 przepisów, które zawiera niniejsza książka, wywodzi się przede wszystkim z kuchni śródziemnomorskiej, oficjalnie uznanej za najlepszą kuchnię na świecie. Według nich można szybko przygotować dania proste, zdrowe, smaczne i pożywne. Do przyrządzania potraw zawartych w tym poradniku, z wyjątkiem kilku, używa się tanich i ogólnie dostępnych produktów spożywczych.

Książka "Dania z Prowansji" - Michel Montignac - oprawa miękka - Wydawnictwo Artvitae. Książka posiada 324 stron i została wydana w 2006 r.