Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | EDIPRESSE POLSKA |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 220 s. |
Wymiar: | 205x270 mm |
EAN: | 9788379892662 |
ISBN: | 978-83-7989-266-2 |
Data: | 2014-12-01 |
Cena wydawcy: 44.99 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharz Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, laureat Oskara Kulinarnego postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami! Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuje się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i cieszyły oczy. Wspaniałe zdjęcia, mistrzostwo stylizacji kulinarnej
Książka "Cztery pory roku" - Robert Sowa - oprawa twarda - Wydawnictwo EDIPRESSE POLSKA. Książka posiada 220 stron i została wydana w 2014 r.