pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Czekolada. Przepisy

Dane szczegółowe:
Wydawca: Liliput
Oprawa: miękka
Ilość stron: 40 s.
Wymiar: 105x140 mm
EAN: 9788389126160
ISBN: 83-89126-16-8
Data: 2005-03-04
Cena wydawcy: 3.99 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Każda z książeczek kucharskich serii Liliput poświęcona jest jednemu składnikowi lub potrawie i zawiera 20-25 przepisów. Czytelnik znajdzie tu zarówno propozycje znane i wypróbowane jak i regionalne potrawy z całego świata. Każdemu przepisowi towarzyszy barwna fotografia. W tej serii autorzy z różnych krajów przekazują czytelnikom swoje sekrety sztuki kulinarnej.

Książka "Czekolada. Przepisy" - oprawa miękka - Wydawnictwo Liliput.

Spis treści:

KOKTAJL CZARNA MAGIA
KOKTAJL ALEXANDER
CZEKOLADOWE FONDUE
CZEKOLADOWY
PUDDING RYŻOWY
CZEKOLADOWE TRUFLE
TIRAM1SU
BUDYŃ CZEKOLADOWY
BABECZKI CZEKOLADOWE
PUSZYSTY BUDYŃ CZEKOLADOWY
CIASTO Z ORZECHAMI LASKOWYMI
GRUSZKS Z SOSEM CZEKOLADOWYM
CZEKOLADA
CIASTO Z PIEMONTU
CIASTECZKA Z CZEKOLADA
PUBDIN Z MALINAMI
IKDYK PO MEKSYKAŃSKI]
MUS CZEKOLADOWY
HERBATNIKI W CZEKOLADZIE
CZEKOLADOWE CIASTECZKA
CZEKOLADOWE NALEŚNIKI
MUS Z BIAŁEJ CZEKOLADY
BISZKOPT Z RUMEM
CZEKOLADOWY KOŁACZ
SOS CZEKOLADOWY
LODY CZEKOLADOWE