Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2005 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 255 s. |
Wymiar: | 170x210 mm |
EAN: | 9781405449038 |
ISBN: | 1-40544-903-9 |
Data: | 2009-05-26 |
Cena wydawcy: 21.78 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Ta inspirująca książka kucharska została napisana z myślą o gotowaniu w domu i zawiera szeroką gamę przepisów na apetyczne dania, którym nikt się nie oprze. W poszczególnych rozdziałach zgromadzono receptury ciast, tortów, rolad i ciasteczek, wspaniałych deserów podawanych na ciepło i na zimno, najlepszych czekoladek i napojów. Ponadto zamieszczono opisy podstawowych metod wykorzystania czekolady w kuchni i wykonania z niej ozdób.
Książka "Czekolada" - Danuta Dowjat - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 255 stron i została wydana w 2005 r.