pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Culinaria. Kuchnie Europy

Autor książki:

Andre Domine, Joachim Romer, Michael Ditter

(red.)
Dane szczegółowe:
Wydawca: Konemann
Rok wyd.: 2004
Oprawa: twarda
Ilość stron: 640 s.
Wymiar: 280x320 mm
EAN: 9788374231640
ISBN: 83-7423-164-5
Data: 2009-03-31
Cena wydawcy: 125.69 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Książka Culinaria. Kuchnie Europy: umożliwia czytelnikowi odbycie odkrywczej podróży po całej Europie, pozwalającej nacieszyć się oczom barwnością wrażeń, a podniebieniu różnorodnością smaków. Trasa wiedzie od Irlandii na zachodzie po Rosję na wschodzie, od Finlandii na północy po Turcję na południu.

Książka "Culinaria. Kuchnie Europy" - Andre Domine, Joachim Romer, Michael Ditter (red.) - oprawa twarda - Wydawnictwo Konemann. Książka posiada 640 stron i została wydana w 2004 r.