pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Cud oliwy. Leczenie i kulinarne zastosowanie oliwy w Metodzie Montignac

Autor książki:

Michel Montignac

Dane szczegółowe:
Wydawca: Artvitae
Rok wyd.: 2004
Oprawa: miękka
Ilość stron: 175 s.
Wymiar: 140x200 mm
EAN: 9788388108082
ISBN: 83-88108-08-5
Data: 2006-01-07
Cena wydawcy: 29.60 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Michel Montignac z właściwym sobie talentem pedagogicznym pozwala nam zapoznać się z różnymi aspektami oliwy z oliwek jej historią kulturą legendarnymi zaletami kulinarnymi a w szczególności z właściwościami zdrowotnymi zwłaszcza w dziedzinie zapobiegania chorobom serca i układu krążenia.

Książka "Cud oliwy. Leczenie i kulinarne zastosowanie oliwy w Metodzie Montignac" - Michel Montignac - oprawa miękka - Wydawnictwo Artvitae. Książka posiada 175 stron i została wydana w 2004 r.