Tytuł książki:
Cud oliwy. Leczenie i kulinarne zastosowanie oliwy w Metodzie Montignac
Autor książki:
Michel Montignac
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Artvitae |
Rok wyd.: | 2004 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 175 s. |
Wymiar: | 140x200 mm |
EAN: | 9788388108082 |
ISBN: | 83-88108-08-5 |
Data: | 2006-01-07 |
Cena wydawcy: 29.60 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Michel Montignac z właściwym sobie talentem pedagogicznym pozwala nam zapoznać się z różnymi aspektami oliwy z oliwek jej historią kulturą legendarnymi zaletami kulinarnymi a w szczególności z właściwościami zdrowotnymi zwłaszcza w dziedzinie zapobiegania chorobom serca i układu krążenia.
Książka "Cud oliwy. Leczenie i kulinarne zastosowanie oliwy w Metodzie Montignac" - Michel Montignac - oprawa miękka - Wydawnictwo Artvitae. Książka posiada 175 stron i została wydana w 2004 r.