Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Parma Press |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 170x160 mm |
EAN: | 9788377770825 |
ISBN: | 978-83-7777-082-5 |
Data: | 2012-02-23 |
Cena wydawcy: 25.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Zawarta w4rozdziałach opowieść ohistorii itradycji polskiej kuchni wsparta licznymi przepisami. Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa iróżnorodności polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo iwędliny domowe przetwory z owoców iwarzyw wspaniałe miody iniespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy iziemniaków. Do tego polska specjalność - wyborne nalewki owocowe.
Książka "Cocina polaca. Kuchnia polska" - Izabella Byszewska - oprawa twarda - Wydawnictwo Parma Press. Książka posiada 96 stron i została wydana w 2012 r.