Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Bauer-Weltbild Media (KDC) |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 130x190 mm |
EAN: | 9788325800796 |
ISBN: | 978-83-2580-079-6 |
Data: | 2009-05-06 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka dla wszystkich, którzy chcieliby: * przyrządzić 20 tradycyjnych polskich potraw w wersji francuskiej, hiszpańskiej, bułgarskiej, południowoamerykańskiej... * skosztować kotletów schabowych w miodzie, egzotycznej zupy pomidorowej i szarlotki na francuskim cieście * poznać detale, które decydują o jakości pieczeni, gołąbków i bigosu * wypróbować setki kulinarnych sztuczek, takich jak doprawianie czerwonego barszczu wytrawnym winem lub podbarwianie rosołu karmelem.
Książka "Co robić, aby potrawa się udała" - Alina Stradecka - oprawa twarda - Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media (KDC). Książka posiada 128 stron i została wydana w 2009 r.