pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ciasto francuskie

Autor książki:

Carla Bardi, Ting Morris

Dane szczegółowe:
Wydawca: MC RAE
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 128 s.
Wymiar: 215x215 mm
EAN: 9788860983091
ISBN: 978-88-6098-309-1
Data: 2012-07-30
pozycja niedostępna

Opis książki:

Seria książek w kształcie talerza, z okładką do złudzenia przypominającą świeżo przyrządzoną potrawę. Każda potrawa opisana jest krok po kroku, zilustrowana doskonałymi zdjęciami.

W książce, oprócz licznych przepisów z wykorzystaniem ciasta francuskiego, znalazły się również orientalne receptury z użyciem ciasta phyllo.

Skosztuj chrupiących strudli, tart i precli, palmierów i pierożków, ptysiów, eklerek i napoleonek, egzotycznej baklawy i rodzimych faworków.

Książka "Ciasto francuskie" - Carla Bardi, Ting Morris - oprawa twarda - Wydawnictwo MC RAE. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2011 r.