Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | MC RAE |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 215x215 mm |
EAN: | 9788860983091 |
ISBN: | 978-88-6098-309-1 |
Data: | 2012-07-30 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Seria książek w kształcie talerza, z okładką do złudzenia przypominającą świeżo przyrządzoną potrawę. Każda potrawa opisana jest krok po kroku, zilustrowana doskonałymi zdjęciami.W książce, oprócz licznych przepisów z wykorzystaniem ciasta francuskiego, znalazły się również orientalne receptury z użyciem ciasta phyllo.
Skosztuj chrupiących strudli, tart i precli, palmierów i pierożków, ptysiów, eklerek i napoleonek, egzotycznej baklawy i rodzimych faworków.
Książka "Ciasto francuskie" - Carla Bardi, Ting Morris - oprawa twarda - Wydawnictwo MC RAE. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2011 r.