Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 384 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788379610754 |
ISBN: | 978-83-7961-075-4 |
Data: | 2014-11-19 |
Opis książki:
Często strach przed nieudanym wypiekiem powstrzymuje nas od zabrania się do pieczenia. Gotowanie często wydaje się łatwiejsze niż pieczenie. Postanowiliśmy więc przybliżyć Państwu temat pieczenia i przygotowaliśmy książkę z przepisami na ciasta które naszym zdaniem zawsze się udają jeśli tylko trzymamy się - przynajmniej na początku - przepisu. Dzięki obszernemu wstępowi dotyczącemu pieczenia i przygotowania ciast drożdżowych kruchych biszkoptów oraz ciasteczek dowiecie się Państwo jakie produkty są najlepsze ile czasu należy piec różne ciasta które ciasta wstawiamy do nagrzanego piekarnik a także jak przygotować poszczególne rodzaje ciast. Dodaliśmy także rozdział z przepisami na ciasta bez pieczenia ponieważ nie tylko zawsze się udają ale szybko się je przygotowuje i nie trzeba piec.
Książka "Ciasta zawsze udane. Biszkoptowe, drożdżowe, kruche" - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński. Książka posiada 384 stron i została wydana w 2014 r.