Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Bauer-Weltbild Media (KDC) |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 140x220 mm |
EAN: | 9788325801656 |
ISBN: | 978-83-2580-165-6 |
Data: | 2009-05-06 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Francuskie faworki i kółeczka piwno-serowe, pączki z różą i... z kiełbasą! Wśród przysmaków smażonych na głębokim tłuszczu znalazły się propozycje polskie, włoskie, amerykańskie, a nawet egipskie i chińskie. Są wśród nich nie tylko przekąski z ciasta, lecz także z jabłek, cebuli lub porów. Dowiedz się, jakiego oleju najlepiej używać, jak przygotować pączki z białą obwódką i kiedy jest najwłaściwszy moment na posypanie wypieków pudrem.
Książka "Ciasta smażone" - Alina Sradecka - oprawa twarda - Wydawnictwo Bauer-Weltbild Media (KDC). Książka posiada 128 stron i została wydana w 2009 r.