pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ciasta i desery. Gotowanie krok po kroku

Autor książki:

Marianne Magnier-Moreno

Dane szczegółowe:
Wydawca: RM
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 192 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788377734407
ISBN: 978-83-7773-440-7
Data: 2015-10-23
Cena wydawcy: 29.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność zapachów, aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Są one owocem cierpliwych poszukiwań i pasji milionów kucharzy, zarówno profesjonalistów, jak i amatorów, którzy eksperymentują we własnej kuchni.

Dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowywania wypieków i deserów nauczysz się robić kremy, słodkie sosy i musy, tarty, których kolory przyprawiają o zawrót głowy, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, rolady, serniki, a także klasyczne ciasta o niepowtarzalnych smakach.

Chlebek bananowo-orzechowy, ciasto marchewkowe, pannacotta, tiramisu - w przyrządzaniu tych smakołyków pomogą Ci również rady autorki i mistrzów kuchni.

Książka "Ciasta i desery. Gotowanie krok po kroku" - Marianne Magnier-Moreno - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2015 r.