Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | RM |
Rok wyd.: | 2020 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 192 s. |
EAN: | 9788381513869 |
ISBN: | 978-83-8151-386-9 |
Data: | 2020-07-27 |
Opis książki:
Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Ta książka - dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowania wypieków i deserów - nauczy cię robić smakowite kremy i musy oraz przygotowywać tarty i tartaletki, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, dobre na przegryzkę ptysie, eklerki i makaroniki, a także klasyczne ciasta i niezwykłe pyszności o niepowtarzalnym smaku. Zawarte w książce porady autorki i podpowiedzi mistrzów cukiernictwa sprawią, że magia zawita również do twojej kuchni.
Książka "Ciasta i desery. Gotowanie krok po kroku" - Marianne Magnier-Moreno - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2020 r.