Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | DRAGON |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 256 s. |
Wymiar: | 210x290 mm |
EAN: | 9788362521807 |
ISBN: | 978-83-6252-180-7 |
Data: | 2011-10-04 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Pieczone lub na zimno. Z makiem, serem, czekoladą, owocami, warzywami. Ciasta drożdżowe, francuskie, kruche, ptysiowe. Babki, mazurki, keksy, pierniki, tarty i torty... "Ciasta Encyklopedia kulinarna" to ogromny zbiór przepisów na fantastyczne wypieki, dzięki którym dom wypełnią zapachy z czasów beztroskiego dzieciństwa. To również doskonała pozycja dla tych, którzy rozpoczynają przygodę z tymi specjałami książka, oprócz przepisów, zawiera praktyczne porady dotyczące sposobu pieczenia poszczególnych rodzajów ciasta, odpowiednich dodatków i wielu kulinarnych tricków.
Książka "Ciasta. Encyklopedia kulinarna" - Iwona Czarkowska - oprawa twarda - Wydawnictwo DRAGON. Książka posiada 256 stron i została wydana w 2011 r.