pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Ciasta. Encyklopedia kulinarna

Autor książki:

Iwona Czarkowska

Dane szczegółowe:
Wydawca: DRAGON
Rok wyd.: 2011
Oprawa: twarda
Ilość stron: 256 s.
Wymiar: 210x290 mm
EAN: 9788362521807
ISBN: 978-83-6252-180-7
Data: 2011-10-04
pozycja niedostępna

Opis książki:

Pieczone lub na zimno. Z makiem, serem, czekoladą, owocami, warzywami. Ciasta drożdżowe, francuskie, kruche, ptysiowe. Babki, mazurki, keksy, pierniki, tarty i torty... "Ciasta Encyklopedia kulinarna" to ogromny zbiór przepisów na fantastyczne wypieki, dzięki którym dom wypełnią zapachy z czasów beztroskiego dzieciństwa. To również doskonała pozycja dla tych, którzy rozpoczynają przygodę z tymi specjałami książka, oprócz przepisów, zawiera praktyczne porady dotyczące sposobu pieczenia poszczególnych rodzajów ciasta, odpowiednich dodatków i wielu kulinarnych tricków.

Książka "Ciasta. Encyklopedia kulinarna" - Iwona Czarkowska - oprawa twarda - Wydawnictwo DRAGON. Książka posiada 256 stron i została wydana w 2011 r.