Tytuł książki:
Chemia żywności. Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności

Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | WNT |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 246 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788363623500 |
ISBN: | 978-83-6362-350-0 |
Data: | 2013-01-29 |
Cena wydawcy: 47.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
Książka "Chemia żywności. Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności" - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 246 stron i została wydana w 2014 r.