Tytuł książki:
Chemia żywności. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom 3
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | WNT |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 248 s. |
Wymiar: | 162x236 mm |
EAN: | 9788320436303 |
ISBN: | 978-83-2043-630-3 |
Data: | 2010-02-09 |
Cena wydawcy: 46.20 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności.
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin.
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła.
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych.
Książka "Chemia żywności. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności. Tom 3" - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 248 stron i została wydana w 2009 r.