Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Vital |
Rok wyd.: | 2021 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 352 s. |
EAN: | 9788382721034 |
Data: | 2021-12-07 |
Opis książki:
Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.
Książka "Chemia w pożywieniu" - Grimm Hans-Ulrich - oprawa miękka - Wydawnictwo Vital. Książka posiada 352 stron i została wydana w 2021 r. Cena 43.78 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.