Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | ALMA-PRESS |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 64 s. |
Wymiar: | 175x205 mm |
EAN: | 9788370205492 |
ISBN: | 978-83-7020-549-2 |
Data: | 2014-05-30 |
Opis książki:
Koniec z burgerami jako śmieciowym jedzeniem Poznaj rozkosze i smaki burgerów przygotowanych w domu Razem z nami przygotuj przysmaki nie tylko dla łasuchów ale i dla smakoszy korzystając z zawartych w tej książce porad dotyczących m.in. - niezbędnego sprzętu oraz tajników przygotowania pysznych burgerów - oryginalnych kompozycji produktów i smaków które dostarczą Ci niezapomnianych przeżyć kulinarnych Książka zawiera niepublikowane przepisy dla każdego i na każdą okazję od burgerów śniadaniowych do burgerów kalifornijskich poprzez burgery warzywne i miniburgery. Jako bonus dołączyliśmy oryginalny przepis naszego gościa specjalnego czołowej marki w tej dziedzinie Happy Days Diner w której lokalach odnajdziecie niepowtarzalny klimat amerykańskich restauracji z lat 50. Vronique Cauvin czołowa autorka EDITIONS SOLAR gotuje od wczesnej młodości i sama określa się jako żarliwy samouk. Nienasycona i ciekawa ustawicznie poszukująca nowych smaków i nowych produktów lubi odkrywać wiedze i umiejętności innych i kolekcjonować przepisy.
Książka "Burgery. Wszystkie smaki" - Veronique Cauvin - oprawa twarda - Wydawnictwo ALMA-PRESS. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2014 r.