Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Świat Książki |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 288 s. |
Wymiar: | 214x218 mm |
EAN: | 9788324709465 |
ISBN: | 978-83-2470-946-5 |
Data: | 2009-07-03 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Przewodnik kulinarny po potrawach z warzyw, popularnych w naszej kuchni. Co można zrobić z buraków, brukselki, cebuli, dyni, fasoli, grochu, kalafiora, kapusty, marchwi, ogórków, papryki czy zielonych sałat? Autorki proponuj a dziesiątki przepisów na dania zimne i gorące z praktycznymi wskazówkami, jak przygotować dane warzywo, jaka jest jego wartość odżywcza itd. Ciekawostki z dziejów warzyw w kuchni.
Książka "Bukiet warzyw" - Alina Stradecka, Aleksandra Chomicz - oprawa twarda - Wydawnictwo Świat Książki. Książka posiada 288 stron i została wydana w 2009 r.