Tytuł książki:
Boczniak Technologia uprawy i przetwarzania
Autor książki:
Marian Gapiński, Wanda Woźniak, Mirosława Ziombra
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne |
Rok wyd.: | 2000 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 274 s. |
Wymiar: | 140x200 mm |
EAN: | 9788309017509 |
ISBN: | 83-0901-750-2 |
Data: | 2008-11-20 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Boczniak, jako smaczny grzyb jadalny, jest w Polsce coraz bardziej popularny zarówno wśród konsumentów, jak i producentów, w uprawie amatorskiej, a przede wszystkim w nowoczesnej produkcji wielkotowarowej. W książce zawarto wiele cennych informacji na temat tych grzybów min.: sposoby uprawy, ogólne zasady przetwórstwa, zabiegi pielęgnacyjne i wiele innych.
Książka "Boczniak Technologia uprawy i przetwarzania" - Marian Gapiński, Wanda Woźniak, Mirosława Ziombra - oprawa miękka - Wydawnictwo Państwowe Rolnicze i Leśne. Książka posiada 274 stron i została wydana w 2000 r.