pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Boczniak Technologia uprawy i przetwarzania

Grzyby - jadalne, trujące - zbieranie grzybów
Dane szczegółowe:
Wydawca: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Rok wyd.: 2000
Oprawa: miękka
Ilość stron: 274 s.
Wymiar: 140x200 mm
EAN: 9788309017509
ISBN: 83-0901-750-2
Data: 2008-11-20
pozycja niedostępna

Opis książki:

Boczniak, jako smaczny grzyb jadalny, jest w Polsce coraz bardziej popularny zarówno wśród konsumentów, jak i producentów, w uprawie amatorskiej, a przede wszystkim w nowoczesnej produkcji wielkotowarowej. W książce zawarto wiele cennych informacji na temat tych grzybów min.: sposoby uprawy, ogólne zasady przetwórstwa, zabiegi pielęgnacyjne i wiele innych.

Książka "Boczniak Technologia uprawy i przetwarzania" - Marian Gapiński, Wanda Woźniak, Mirosława Ziombra - oprawa miękka - Wydawnictwo Państwowe Rolnicze i Leśne. Książka posiada 274 stron i została wydana w 2000 r.