Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo Naukowe PWN |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 498 s. |
Wymiar: | 160x230 mm |
EAN: | 9788301193621 |
ISBN: | 978-83-0119-362-1 |
Data: | 2017-07-03 |
Cena wydawcy: 69.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.
W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.
Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
Książka "Biotechnologia żywności" - Włodzimierz Bednarski, Arnold - oprawa miękka - Wydawnictwo Naukowe PWN. Książka posiada 498 stron i została wydana w 2017 r.