Tytuł książki:
Biotechnologia żywności
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | WNT |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 498 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 978837926074402 |
ISBN: | 978-83-7926-074-4 |
Data: | 2015-12-04 |
Cena wydawcy: 64.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.
W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.
Książka "Biotechnologia żywności" - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 498 stron i została wydana w 2015 r.