pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Biotechnologia żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: WNT
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 498 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 978837926074402
ISBN: 978-83-7926-074-4
Data: 2015-12-04
Cena wydawcy: 64.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.

Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.

W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.

Książka "Biotechnologia żywności" - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 498 stron i została wydana w 2015 r.