Tytuł książki:
Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności
Autor książki:
Jerzy Dziuba, Łucja Fornal
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | WNT |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 480 s. |
Wymiar: | 170x242 mm |
EAN: | 9788320435825 |
ISBN: | 978-83-2043-582-5 |
Data: | 2010-01-13 |
Cena wydawcy: 99.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu molekularnych i biologicznych właściwości białek i peptydów, które decydują o ich najbardziej istotnym żywieniowym i profilaktycznym oraz terapeutycznym znaczeniu.
Książka "Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności" - Jerzy Dziuba, Łucja Fornal - oprawa twarda - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 480 stron i została wydana w 2009 r.