Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 142x202 mm |
EAN: | 9788373376465 |
ISBN: | 83-7337-646-1 |
Data: | 2001-01-17 |
Cena wydawcy: 4.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Specjaliści zajmujący się prawidłowym żywieniem mówią: warzyw nigdy za dużo. Wszystkie badania dowodzą, że jarzyny to nieocenione źródło wszelkich witamin, tak niezbędnych dla organizmu. Z najnowszego tomiku dowiedzą się Państwo, w jaki sposób można przygotować smakowite dania z tak niepozornych składników jak dynia, marchew, soczewica, kapusta, seler i wiele innych. Wszystkie potrawy są bardzo łatwe w wykonaniu i mają tę zaletę, że zawsze się udadzą.
Książka "Biblioteczka Poradnika Domowego 5/2004. Warzywne specjały" - Elżbieta Lis - oprawa miękka - Wydawnictwo Prószyński.