Tytuł książki:
Biblioteczka Poradnika Domowego 4/2001. Jaja w roli głównej
Autor książki:
Hanna Szymanderska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 142x202 mm |
EAN: | 9788372553928 |
ISBN: | 83-7255-392-0 |
Data: | 2001-01-15 |
Cena wydawcy: 4.70 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Jaja, jako produkt uniwersalny, mają w kuchni wszechstronne zastosowanie. Stanowią podstawę wszelkich wypieków i deserów, a także mogą być daniem głównym. W najnowszym tomiku z serii znajdziecie Państwo powstałe na ich bazie potrawy, a więc różne pasty, zapiekanki i sałatki, przepisy na jaja faszerowane i sadzone. Jeden z rozdziałów został poświęcony smacznym omletom, a wśród nich najznakomitszym francuskim, arabskim i hiszpańskim.
Książka "Biblioteczka Poradnika Domowego 4/2001. Jaja w roli głównej" - Hanna Szymanderska - oprawa miękka - Wydawnictwo Prószyński.