Tytuł książki:
Biblioteczka Poradnika Domowego 2/2005. Mięso na różne sposoby
Autor książki:
Marta Walęcka-Zdroik
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 142x202 mm |
EAN: | 9788373379275 |
ISBN: | 83-7337-927-4 |
Data: | 2006-05-17 |
Cena wydawcy: 5.50 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Planując posiłek, zarówno codzienny, jak i bardziej uroczysty, często zastanawiamy się nad sposobem przyrządzenia dania mięsnego. Aby ułatwić Państwu decyzję, autorka proponuje przepisy na różnorodne przygotowanie mięs, tych bardziej popularnych jak wołowina, cielęcina i wieprzowina oraz mniej znanych, a równie bogatych w walory smakowe, takich jak jagnięcina, baranina i dziczyzna. Duży wybór zaprezentowanych dodatków i sosów umożliwi skomponowanie smakowitych posiłków na różne okazje...
Książka "Biblioteczka Poradnika Domowego 2/2005. Mięso na różne sposoby" - Marta Walęcka-Zdroik - oprawa miękka - Wydawnictwo Prószyński.