Tytuł książki:
Biblioteczka Poradnika Domowego 11/98. Pyszności z mielonego mięsa
Autor książki:
Tadeusz Barowicz
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 96 s. |
Wymiar: | 142x202 mm |
EAN: | 9788391785201 |
ISBN: | 83-917852-0-3 |
Data: | 2006-05-11 |
Cena wydawcy: 5.50 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Potrawy z mielonego mięsa to nie tylko nieśmiertelny kotlet pożarski. Asortyment dań jest tu bardzo szeroki - obejmuje pierogi, rolady, klopsy, pulpety, gołąbki oraz suflety. Podstawową ich zaletą jest to, że należą do potraw dość tanich, nie wymagających mięsa najwyższej jakości. Jest to zatem zbiorek receptur na dania tanie i łatwe do wykonania. Ale obok nich Czytelnik znajdzie również potrawy wystawne, mogące być ozdobą niejednego stołu.
Książka "Biblioteczka Poradnika Domowego 11/98. Pyszności z mielonego mięsa" - Tadeusz Barowicz - oprawa miękka - Wydawnictwo Prószyński.