Tytuł książki:
Biało-Czerowni na talerzu. Co jedzą Szczęsny, Glik, Krychowiak, Milik, Lewandowski i inni
Autor książki:
Tomasz Leśniak, Janusz Basałaj
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Ringier Axel Springer |
Rok wyd.: | 2016 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 176 s. |
Wymiar: | 195x250 mm |
EAN: | 9788380911208 |
ISBN: | 978-83-8091-120-8 |
Data: | 2016-04-23 |
Cena wydawcy: 39.99 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
O kuchni, jedzeniu i kulinarnych pasjach naszych reprezentantów, selekcjonera i legend polskiego futbolu możecie przeczytać w książce mistrza Leśniaka. Tu nie jest zwykły zbiór przepisów kulinarnych gwiazd naszej piłki. Dowiecie się tu o smakach dzieciństwa członków naszej reprezentacyjnej jedenastki i ich obecnie ulubionych daniach. Porównacie też jadłospisy obecnych i dawnych idoli polskiej piłki.
Książka "Biało-Czerowni na talerzu. Co jedzą Szczęsny, Glik, Krychowiak, Milik, Lewandowski i inni" - Tomasz Leśniak, Janusz Basałaj - oprawa twarda - Wydawnictwo Ringier Axel Springer. Książka posiada 176 stron i została wydana w 2016 r.